Buna ziua, as dori sa ma lamuriti cu ceva, acum doi ani am facut abonament de internet la o firma locala (Ha****y Srl), eu i-am intrebat " instalarea este gratuita?, ei au zis - da" ok, cand mi-au instalat, deoarece distanta era mare au folosit un fel de antene wireless (acces point), doua, una de emitere si una la mine pentru receptie, dupa ce mi-au facut instalarea mi-au cerut 420 lei, eu atunci i-am intrebat " ce reprezinta aceasta suma, pentru ce? ei au zis, costul echipamentului" o antena de aia este aprox 200 lei, doar ca eu am primit doar o chitanta pe care scrie : " T. montare antena. ". Acum 2 luni aceasta firma a fost preluata de rds, si acum 2 saptamani m-au trecut si pe mine pe noua retea, eu le-am cerut antena dar inca nu mi-a dat antena si nici nu raspunde la telefon, (este vorba de antena de emitere semnal wireless) de la ea mi-a dat doar incarcatorul si un fel de switch/ poe si atat. El mi-a spus sa-l contactez sa imi dea antena. Intrebarea mea este ca:
-daca merg eu si imi iau antena, ce se intampla ( am doar o chitanta si atat pe care scrie T. montare antena, stampila, semnatura si atata, nu am alte facturi. Dar acesta , cand ma pus pe noua retea de internet a zis ca mi-o da).
- daca merg si o iau eu ma poate acuza de furt?