avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... norme metodolice legea 1/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

norme metodolice legea 1/2009

apelez la bunavointa dvs.rugindu-va sa-mi transmiteti in masura posibilitatilor normele metodologice de aplicare a legii 1/2009.va multumesc. cu stima virtej.
Nu sunt publicate. Insa exista Normele de aplicare unitară a Legii 10/2001 care este modificata de Lg 1/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009. urmatorul pas? din 4 martie trebuie aplicata? vbogdan vbogdan 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare integrala 2. Contract V/C anulat de instanta. Intrebari: A. Conform ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice pentru aplicarea unitara a lg. 10/2001 janblanaru janblanaru Doresc sa stiu cand se vor publica in Monitorul Oficial al Romaniei normele metodologice de aplicare unitara a LG.10/2001,ce au fost, in sfarsit dupa un an si ... (vezi toată discuția)
Teren aferent locuintei-taxe judiciare janblanaru janblanaru Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal asupra unor probleme aparute dupa cumpararea locuintei in baza Lg.112/1995. In Contractul de V-C din ... (vezi toată discuția)