avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plangere penala pentru abuz in serviciu executor
Discuție deschisă în Executare silită

Plangere penala pentru abuz in serviciu executor

Buna ziua ,, daca am facut o plangere la parchetul de pe langa curtea de apel ..impotriva unui executor ,de abuz in serviciu ,, era legal ca eu fiind parte reclamanta sa fiu audiata si sa argumentez cu documente plangerea ??? mentionez ca am primt rezolutia . ca nefondata conform art. 10 c pr. pen ...si nu am fost citata la audiere si sustinere a plingerii cu documente doveditoare ???, si ce pot face in continuare .. Va multumesc ..
Cel mai recent răspuns: Valentin_ , utilizator 14:15, 19 Iulie 2013
impotriva rezolutiiei de neincepere a urmariii penaleputeti formula plangere in 20 de zile la prim-procurorul respectivului parchet si apoi la judectorie.
consultati un avocat pentru redactare , deoarece ca sa aveti sanse cererile trebuie sa fie intemeiate formal
Multumesc ,,dar era legal sa fiu si eu audiata in prima plangere? sau nu ?
Nu e obligatoriu sa fiti chemata pentru a fi audiata
Pe ce litera de la art 10 a dat NUP?
Posteaza aici motivarea, fara a da numele tau si al executorului

Si te poti adresa la prim procuror, iar in caz ca e defavorabila ordonanta, faci plangere la instanta, dar nu la judecatorie, ci la curtea de apel, pt ca plangerea se face la instanta competenta sa judece pe fond, iar executorul judecatoresc e cercetar de parchetul de pe langa Curtea de apel. si judecat de curtea de apel
Buna ziua ,multumesc pentru indicatii ,s-a dispus neinceperea urmarii penale raportat la art .228alin. 6 c.pr. pen. raportat la art.10 lit. a C. pr. pen .
Motivele plangerii penale sunt .. acel executor la cateva luni dupa ce a primit si inregistrat o hotarare a tribunalului ,,irevocabila ,, cu privire la suspendarea executarii silite pina la solutionarea dosarului penal cu aceasi cauza aflat pe rol ,totusi continua sa trimita somatii si publicatii de vanzare desi avea inregistrata hotarirea tribunaluilui. Dupa mine acest aspect constituie un abuz in servicu ...
Adica a scos din nou apartamentul la vanzare?

Cum a motivat procurorul, de ce n-ar fi fapta?

Alte discuții în legătură

Contestatie rezolutii procuror alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
temei legal pentru o actiune cu solicitare despagubiri pentru neexecutarea unei sentinte judecatoresti definitive si executorii bughi69 bughi69 Buna ziua In primul rand as vrea sa va impartasesc ca inainte sa mi se intample nu credeam vreo data ca, la noi, invocand totdeauna la statul de drept ca o ... (vezi toată discuția)