Buna ziua ,, daca am facut o plangere la parchetul de pe langa curtea de apel ..impotriva unui executor ,de abuz in serviciu ,, era legal ca eu fiind parte reclamanta sa fiu audiata si sa argumentez cu documente plangerea ??? mentionez ca am primt rezolutia . ca nefondata conform art. 10 c pr. pen ...si nu am fost citata la audiere si sustinere a plingerii cu documente doveditoare ???, si ce pot face in continuare .. Va multumesc ..
Buna ziua , da a fost din nou scos la vanzare apartamentul ,desi exista o hotarare a tribunalului in care ,, se suspenda pina la solutionarea irevocabila a dosarului in cauza .
Procurorul motiveaza ca aexecutorul a actionat la insistentele creditorului si aflandu-se intr-o eroare cu privire la modul de rezolvare
Daca doar a fost scos la vanzare si nu s-a vandut, nu exista prejudiciu, prin urmare nici pericol social, solutia este corecta.
Daca s-a vandut imobilul, in executare suspendata, este o alta problema. S-a vandut sau ba?
Inca nu sa vandut pentru ca eu personal am fost la executor sa i-mi faca dovada in baza carei hotararii a actionat ,atat timp cat exista una la dosarul de executare ,irevocabila de suspendare , si nici pina acum nu a formulat procesul verbal de retractare ,din care sa rezulte acest aspect ,si nici nu am primit niciun alt inscris de acest gen ,cum era legal ...,si nu cred ca era treaba mea sa stau la biroul executorului sa i-l dirijez , eu am dus hotarari ale instantei pe care era obligat sa le respecte ...
Daca nu a vandut imobilul, nu v-a creat niciun prejudiciu, asadar solutia de NUP este legitima. Puscariile sunt pline, cel putin 3 executori judecatoresti se odihnesc acolo. Nu este cazul sa ii trimitem pe toti.
Daca doar a fost scos la vanzare si nu s-a vandut, nu exista prejudiciu, prin urmare nici pericol social, solutia este corecta.
Daca s-a vandut imobilul, in executare suspendata, este o alta problema. S-a vandut sau ba?
Dar ar putea sa fie o infractiune de genul "nerespectarea hotararilor judecatoresti". Zic eu. :)