avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordarea gradatiilor functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordarea gradatiilor functionarilor publici

Care sunt conditiile ce trebuie indeplinite si care este procedura de avansare de la gradatia de inspector la ce-a de consilier superior in administratia publica , conform legislatiei in viguare.???? Cu multumiri anticipate...!
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 11:18, 19 Iunie 2013
Probabil vreti sa spuneti promovare grad profesional superior. Nu exista avansare de la gradatia de inspector la cea de consilier .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)
Functionar public avansare ContSters146176 ContSters146176 Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la 27 12 2010 am facut 5 ani vechime in functia de inspector grad profesional asistent,gradatia 1, clasa 37 pot fi ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)