avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confuzie 2 cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confuzie 2 cim

Bună ziua,
Vă rog, să mă ajutaţi cu o soluţie pentru următorul caz: în 2012 am avut doi angajaţi cu cim pe perioadă determinată: tatăl,Dumitrache Tănase (1/2 normă) şi fiul, Dumitrache Cristian (cu normă întreagă). Amândurora le-am încetat cim cu 31.12.2012. Fiul se întoarce la serviciu cu 22.04.2013 în baza altui contract. Din neatenţia şi prostia mea, în loc să activez contractul fiului, am activat în Revisal contractul tatălui.
Drept urmare, tatăl figurează angajat în Revisal, dar nu a venit la muncă, iar fiul a venit la muncă, este pontat, dar nu are contract în Revisal.
Ce am de făcut? Ce soluţii î-mi daţi că nici nu mai pot gândi.
Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 17 Iunie 2013
incercati sa sunati la itm, sau mai bine mergeti la eineu am avut o situatie cumva similara,insa CNP era corect,doar numele era al persoanei aflate in intretinerenam depus un nou revisal, dar in cazul dvs cred ca e mai dificilnmergeti la itm, ei sunt
@ monicagheorghe

1. incetati c.i.m. al tatalui cu data de incepere a activitatii. Mentionati inregistrare eronata in REVISAL.

2. transmiteti c.i.m. pentru fiu.

Alta solutie nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încetare cim monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am avut un contractul individual de muncă suspendat în perioada 01.12.2012 - 01.03.2013; ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)