avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua, am avut un proces pe care l-a castigat partea adversa, inclusiv recursul. trebuie sa platesc 10000 ron. nu am primit acasa comunicarea de la recurs. este legal sa ma someze avocatul lor ca intr-o zi sa platesc toata suma, ca sa nu ma execute? exista vreo posibilitate s-o platesc in rate, tinand seama ca sunt intretinator de familie?
Este vorba de obligatia de a plati o suma de bani, nu au nevoie sa va someze inainte de a trece la executare.
Puteti cere creditorului platii sa va aprobe plata esalonata, dar nu e obligat sa accepte.
in locul dvs, as raspunde si m-as obliga sa platesc in rate suma respectiva, ca sa evit sa mai platesc 1500-2000 lei si catre executor.
v-a notificat ca sa demonstreze ca nu ati excutat de bunvoie. faceti-i si dvs un raspuns tot prin avocat si poate rezolvati...altfel va executa silit si mai veti avea si cheltuieli suplimentare cu executarea ( onorariu executor, onorariu avocat si expertize, plus daune de intarziere)
multumesc frumos
poate sa faca asta chiar daca nu a investit hotararea ca fiind defintiva, irevocabila si executorie ?
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
Nu se mai investeste cu formula executorie, e suficienta doar legalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie dere1923 dere1923 Am o hotarare judecatoreasca favorabila ce nu a fost atacata cu recurs de nici una din parti. Prin aceasta hotarare partea adversa este obligata sa-mi achite o ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata cercetasa cercetasa ce trebuie sa fac sa mi obtin despagubirile de la un inculpat -loviri si alte violente. acum o luna s a terminat recursul cu decizie definitiva. (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)