avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Minus in gestiune, cat ai voie sa retii de la salariat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Minus in gestiune, cat ai voie sa retii de la salariat?

Buna ziua
daca in urma unui inventar a iesit minus mare in gestiune, cat e voie legal sa se traga de la salariati? Cum apare asta in statul de plata?
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 13:34, 18 Iunie 2013
de la salariat daca el nu recunoaste si nu plateste nu se "trage" nimic, nici macar matza de coada. Daca vreti sa retineti bani salariatilor din salariu va trebuie o hotarare judecatoreasca, care o sa va dea dreptul sa popriti salariul pana l;a 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salarii restante crystyna_f crystyna_f Buna, am o nelamurire: am plecat de la o firma la care am fost 2 ani jumatate cu demisia la zi, s-a facut inventar ( eu am preluat gestiunea fara un inventar) ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu cmadrian1 cmadrian1 Buna ziua. va rog frumos sa-mi raspundeti cat se poate de urgent. Lucrez la firma x de 2 ani. Dupa un an si 5 luni de la angajare s-a efectuat un inventar. ... (vezi toată discuția)
Inventar, decizie de imputare Tania  D Tania D suntem o firma de retail si in urma cu putin timp am facut un inventar in urma caruia s-a constat un minus, intrebarea este cum se poate face imputarea acelui ... (vezi toată discuția)