avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati!!!!!!! Va rog!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati!!!!!!! Va rog!!!!!!!!!!!

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati.Sunt in roces cu SC ATLASSIB SIBIU in care sunt invinuit ca au fost inregistrati km nejustificati.
Ei au adus ca proba Sistemul de localizare GPS si programul Auto Route Expres 2000 ca metoda de calcul al km. Doresc sa stiu cum ma pot apara deoarece sistemul GPS nu a functionat tot timpul si nici nu stiu daca este omologat .Pe distanta Sibiu-Brasov-Onesti-Bacau-Iasi-TG.Frumos-Pascani-Suceava -Borosani-Radauti -Suceava au calculat 650 km eu sustin ca sunt 830 cu aproximatie. Eu am verificarea tahograf valabila si dobada ca sistemul GPS nu a functionat. Nu am acces la foile de parcurs si la bonurile de alimentare. Ei sustin ca proba si lista de alimentare de la ROMPETROL.Alimentarea facanduse cu sistemul inel iar km de pe bonuri nu corespundea cu km masinii existand diferente pe o perioada de timp de 2-3 luni de pana la cateva mii de km.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:59, 9 Martie 2009
din pacate nu va putem ajuta foarte mult aici intrucat speta d-voastra impune studiera de acte. Numai dupa aceasta un avocat ar putea sa isi spuna punctul de vedere si sa va ajute. Sfatul meu este sa consultati initial un avocat cu actele care le aveti.
Multumesc
Probati in instanta ca GPS-ul a fost defect. Iar despre distanta dintre localitati....se poate face si calculul in functie de distanta dintre localitatile respective la care se adauga faptul ca ati circulat si prin aceste localitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins de radar cu 103 km/h. mă poate ajuta marja de 3% a radarului? Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua, Zilele trecute am fost prins cu radarul într-o localitate cu limita de 50 km/h, eu având 103 km/h (cel puțin așa mi-a fost arătat pe ... (vezi toată discuția)
Viteza max. 66km/h inregistrat de politie ca si 79 km/h szalac szalac Buna ziua, Azi am fost oprit de politia rutiera pentru viteza in localitate. Agentul a explicat ca am circulat cu viteza de 79 km/h inregistrat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Veridicitate probe video/foto radar adixadi adixadi Cum pot sti care este momentul inregistrarii vitezei, daca pe imagine viteza este aceeasi de la inceputul si pana la sfarsitul inregistrarii? Imaginile apar ... (vezi toată discuția)