avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asistenta judiciara pro bono
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asistenta judiciara pro bono

Buna ziua.Doresc sa va intreb si o fac ,cum poate o persoana sa fie asistata juridic pro bono? Si daca se poate, stie cineva an jud Hunedoara un avocat care ar presta asa ceva? Este vorba de neintelegeri cu o banca legate de restante credit. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters293905 , utilizator 12:50, 19 Iunie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei cu o cerere in vederea acestei asistente judiciare gratuite, cerere de ajutor public judiciar.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc. Idea este ca inca nu am fost dat in judecata de banca, dar probabilitatea este mare In situatia data, eu cum as putea afla sfatul sau consultanta unei persoane avizate ex avocat,cu mentiunea ca financiar sant praf. Tocmai de acea doream sa aflu daca in Hunedoara ar fi un asemenea avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog frumos - instrainare teren Maricel09 Maricel09 am un act de donatie pe un teren ...facut de bunicul meu...dar intre timp bunicul a murit si ce se afla pe teren casa si restul au revenit dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Interpretare solutie pe scurt Marta Tot Marta Tot Exista vreo deosebire intre expresiile cerere formulata si cerere precizata? Cum se interpreteaza solutia oe scurt potrivit careia se admite cererea precizata, ... (vezi toată discuția)
Asistenta mitzmi mitzmi Are un avocat permisiunea sa asiste \"pro bono\" un client (nu ma refer la asistenta gratuita). Daca da, in ce conditii, ce motivatie? Pare cumva \"suspect\"? ... (vezi toată discuția)