avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare parti sociale ale unei societati declarate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare parti sociale ale unei societati declarate inactiva

buna ziua
vroiam sa stiu daca se poate realiza cesionarea partilor sociale ale unei sc xx srl care este inregistrata la ORC ca fiind inactiva inca din 2010. normal termenul de 3 ani de inactivitate a expirat pe 1 aprilie 2013, dar administratorul nu a depus inca nici un act la registrul comertului si vroiam sa stiu daca il paste cumva vreo amenda pentru acest lucru, sau poate nu pe el personal ci se va rasfrange asupra societatii, si sa nu ma trezesc in acest sens ca sunt buna de plata dupa ce voi prelua partile sociale ale acelei societati?
vroiam sa stiu daca se poate face cesiunea partilor sociale si in aceeasi zi sa se convoace adunarea generala a asociatilor in care noii asociati sa declare ca, firma isi reia activitatea ?
:frantic:
multumesc
Cel mai recent răspuns: katiusa_77 , utilizator 14:08, 21 Iunie 2013
buna ziua
speram ca pana astazi sa-mi fi raspuns cineva competent, fiindca raspunsul m-ar ajuta enorm in luarea unei decizii cat mai bine informate in preluarea societatii respective sau infiintarii alteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea partilor sociale Pixelut Pixelut Incerc sa scap de o firma aproape falimentara, si am gasit deja pe cineva dispus sa o preia. Nu va fi practic o vanzare. In conditiile impozitului forfetar ... (vezi toată discuția)
Preluarea unei sc...srl/ unui magazin vsadovici vsadovici buna ziua, situatia este urmatoarea: SC detine un magazin alimentar si actualul asociat si administrator vrea sa dea magazinul unor prieteni (2 persoane), ... (vezi toată discuția)
Cesionare ! ajutor ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)