buna ziua
vroiam sa stiu daca se poate realiza cesionarea partilor sociale ale unei sc xx srl care este inregistrata la ORC ca fiind inactiva inca din 2010. normal termenul de 3 ani de inactivitate a expirat pe 1 aprilie 2013, dar administratorul nu a depus inca nici un act la registrul comertului si vroiam sa stiu daca il paste cumva vreo amenda pentru acest lucru, sau poate nu pe el personal ci se va rasfrange asupra societatii, si sa nu ma trezesc in acest sens ca sunt buna de plata dupa ce voi prelua partile sociale ale acelei societati?
vroiam sa stiu daca se poate face cesiunea partilor sociale si in aceeasi zi sa se convoace adunarea generala a asociatilor in care noii asociati sa declare ca, firma isi reia activitatea ?
:frantic:
multumesc
buna ziua
speram ca pana astazi sa-mi fi raspuns cineva competent, fiindca raspunsul m-ar ajuta enorm in luarea unei decizii cat mai bine informate in preluarea societatii respective sau infiintarii alteia.
Cesionare ! ajutor !
algora
Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)