avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita contract de asistenta juridica ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita contract de asistenta juridica incheiat cu 2 clienti

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:

Avem un contract de asistenta juridica semnat de catre 2 clienti. Care este natura obligatiei celor doi clienti ce au semnat, este obligatia solidara sau nu?

Va multumes anticipat.

Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:37, 19 Iunie 2013
Depinde daca este mentionat in contract "in solidar," daca nu fiecare va avea o prestatie de 1/2 separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri - contract de intretinere ciprianradu ciprianradu intr-un alt forum la urmatoarele intrbari am primit urmatoarele raspunsuri pe care va rog sa le analizati si sa-mi dati o parere....(este vb despre contract de ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu de succes pe cale separata Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog, este posibila recuperarea onorariului de succes pe cale separata, chemand parata sa achite acest onorariu? Fac unele ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica ana cata ana cata in situatia in care un avocat incepe o colaborare de asistenta juridica dar nu se incheie contract de asistenta juridica si angajatorul decide ca ... (vezi toată discuția)