avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Buna seara,
Am un conflict cu Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si doresc sa fac plangere in contencios administrativ dar si plangeri penale pentru abuz in serviciu impotriva comisiei de evaluare.
As dori sa stiu daca sunt probleme in desfasurarea demersurilor in cazul in care le initiez simultan.
Cel mai recent răspuns: bogdan070 , utilizator 19:16, 21 Iunie 2013
Plangerile penale si plangerile in contencios administrativ nu au nicio legatura unele cu altele. Se vor solutiona separat de catre institutii separate.
av.M.Hornea
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns contestatie ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit azi raspunsul la contestatia impotriva solutiei date in petiti. Mi s-a raspuns in felul urmator > Catre : Domnul ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)
Impotriva cui se actioneaza? Just-drept Just-drept Am depus o petitie pentru rezolvarea a unei probleme catre institutia A. Impreuna cu petitia am depus si inscrisuri doveditoare. Institutia A, nu a putut sa ... (vezi toată discuția)