avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie martor in proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie martor in proces penal

Buna ziua.

Fiul meu este martor intrun proces penal. Dar este plecat din tara. Pot da o declaratie eu ,in calitate de mama precum el este plecat din tara? Puteti sa dati un model orientativ.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 09:31, 20 Iunie 2013
nu se poate,el a perceput direct ( probabil ) o fapta care acum este cercetata de organele de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal inselaciune Costi1978 Costi1978 Buna ziua , sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune si as dori sa intreb : Este normal ca anchetatorii sa imi ia declaratia fara avocat ? Tin sa spun ca nu ... (vezi toată discuția)
Dreptu meu ca martor spulberat??????? titina1988 titina1988 buna,am apelat la avocat.net pt ca imi prezinta incredere.sunt o femeie maritata.am 24 de ani si confrunt o problema cu un comisar din politie fiind sunt ... (vezi toată discuția)
Doresc un model de plangere prim-procurorului pt distrugere ,violare domicili free13driver free13driver in urma plingerii la politie din sept 2008 mi s-a comunicat rezolutia parchetului pe 14 07 2010: neincep urmarii penale a celui care mi-a distus bunurile si ... (vezi toată discuția)