avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru plata orelor suplimentare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: camiha , utilizator 09:11, 10 Martie 2009
Cererea nu este tipizată. Cererea o veţi depune în dublu exemplar, iar pe al doilea exemplar cu data şi nr. de înregistrare la angajator, îl veţi păstra pentru ca, în caz de litigiu, să puteţi folosi ca mijloc de probă acest înscris, pe lângă altele.
Pur şi simplu, puteţi scrie:

Domnule Director,

Subsemnatul ............, având calitatea de ............... în cadrul ....................., vă rog să-mi aprobaţi plata orelor suplimentare efectuate în data de ............, de la ora de ....... la ora de ........, cu acordul/a solicitarea şefului meu direct ............. , după caz, conform pontajului, rezultând astfel un total de ......... ore suplimentare pe luna ................
Cu stimă,
Semnătura ;)
:)Scuze, nu am facut toate mentiunile. Ma intereseaza un model de actiune in instanta pentru plata orelor suplimentare>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgent stanceni stanceni Buna dimineata! Am formulat o cerere de chemare in judecata, al carei obiect il constituie o suma de ....USD. In citatia pe care am primit-o instanta imi ... (vezi toată discuția)
Model cerere in judecata - diminuare pensie de intretinere minor divafocus divafocus Buna ziua. M-ati putea ajuta cu un model de cere in judecata? Platesc pensie alimentara copilului in varsta de 8 ani iar acum mi sa nascut al 2-lea. As dori sa ... (vezi toată discuția)