avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament Legea 10

Am cumparat un apartament prin Legea 112/1996 ,ulterior s-au facut notificari si s-au deschis 2 dosare in care PMB este parte pt.unul din dosare s-au dat masuri reparatorii in 2007,celalalt dosar este nesolutionat,in aceste conditii se poate vinde apartamentul?
Multumesc anticipat pt.raspuns
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 14:54, 20 Iunie 2013
apartamentul poate fi vandut. proprietarul care solicita revendicarea oricum nu va lua decat eventual compensatorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament serbangh serbangh Buna ziua, Cum pot vinde un apartament cumpărat pe lg 112 având in vedere ca: - a fost cumpărat in anul 1996 prin contract de vânzare cumpărare cu ICRAL ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cumparat cu legea 112 ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie 2013 s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o casa notificata pe legea 10? carmenbn carmenbn Socrii mei au un apartament intr-o casa care intra sub incidenta legii 10.Vor sa o vanda fiului lor,iar de la notar li se cer 2 hartii de la primarie din care ... (vezi toată discuția)