avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare

In anul 1994 am cumparat un spatiu comercial , am achitat suma cu factura (am intrat in posesie si folosinta chiar de la momentul cumpararii si pana in prezent) dar nu s-a incheiat contactul de vanzare cumparare. Deoarece dorim sa intabulam dreptul de proprietate , etc, nu detinem acte autentice , am promovat anul trecut actiune in instanta pentru sa se constate ca intre cele doua s- a incheiat un antecontract de vanzare cumparare care sa tina loc de act de v-c. Conform registrului comertului, din anul 2006 aceasta unitate nu mai exista. Ce trebuie sa fac, deoarece instanta spune ca in acest moment nu exista parat... Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petrica hrimiuc , utilizator 08:25, 13 Martie 2009
Corect, în primul rând trebuie să identificaţi pârâtul cu care doriţi să vă judecaţi, dacă acesta nu există sau nu mai există, instanţa va suspenda soluţionarea cauzei până când veţi preciza cu cine înţelegeţi să vă judecaţi, deoarece nu există judecată dacă nu există cel puţin două părţi litigante...
Căutaţi la O.R.C. cine a preluat firma, luaţi legătura cu lichidatorul, după caz, iar dacă nu, aşteptaţi să uzucapaţi...;)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare contract vanzare-cumparare 2017 geta 2017 geta Buna ziua!In anul 2002 am cumparat un apartament pentru care am incheiat un antecontract de vanzare cumparare.In 2010 am mers in instanta si am obtinut o ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face..sau..??? eu_craciun eu_craciun buna ziua, ''eliberarea unui act autentic care sa tina loc de titlu de proprietate'' poate fi obiectul unei actiuni sau ''obligatia de a face''?este vorba de o ... (vezi toată discuția)