avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

buna ziua ,daca in cim am fost angajata ca lucrator comercial( mai exact vanzatoare cu salariu de minim pe economie ) si in realitate aveam un cumul de functi gestionar,casier,contabil etc pot fi sactionata in cazul s-a constatat o evaziune fiscala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 21 Iunie 2013
Dati-ne mai multe detalii despre ce fapta este vorba. Evaziunea fiscala cuprinde mai multe aspecte.
buna ziua ,contabila a constatat ca rapoartele z nu sant trecute cronologice in registru de casa
Daca fapta nu este savarsita de catre contabila , atunci nu poate fi acuzata de complice la sabvarsirea infractiunii de evaziune fiscala, insa acest lucru este valabil numai daca i-a adus la cunostinta angajatorului in scris despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare dosar penal georgiana10 georgiana10 buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ? Manole Dumitru Manole Dumitru 1). La 03.06.2013, organele Politiei locale intocmeste P-V de constatare a si sactionare a contraventiilor impotriva lui X la sesizarea lui Y (montarea unei ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)