avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare - competenta executor
Discuție deschisă în Executare silită

executare - competenta executor

Buna seara am o hotarare judecatoreasca cu formula executorie iar debitorii sunt doua institutii una isi are sediul in localitatea mea de domiciliu iar cealalta are sediu in Bucuresti as dori sa stiu daca un executor din jud Suceava are competenta teritoriala in bucuresti si poate bloca conturile bancare in Bucuresti ?
Si o alta nelamurire ar fii, executorul meu a cerut plombare la cartea funciara pe imobilele celor doua institutii , care au imobile in localitatea mea de domiciliu as dori sa stiu daca nu pot bloca conturile la banca pentru ami recupera suma castigata in instanta si care sunt demersurile ?
Cel mai recent răspuns: angy_mirel , utilizator 17:44, 21 Iunie 2013
Nu ,executorul judecatoresc din Suceava nu are competenta teritoriala sa dispuna procedura de executare silita a debitorului cu domiciliul in municipiul Bucuresti
Multumesc

Si o alta nelamurire ar fii, executorul meu a cerut plombare la cartea funciara pe imobilele celor doua institutii , care au imobile in localitatea mea de domiciliu as dori sa stiu daca nu pot bloca conturile la banca pentru ami recupera suma castigata in instanta si care sunt demersurile ?

Numai executorul judecatoresc detine autoritatea si competenta sa hotarasca asupra carui bun in evidenta debitorului se dispune procedura de executare silita
Contactati personal executorul judecatoresc si clarificati aspectul
Multumesc mult pentru lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art.781(2) ncpc themis themis Art.781(2) NCPC dispune: [i](2) In cazul popririi pe conturile unei persoane fizice sau juridice, competenta apartine executorului judecatoresc al carui ... (vezi toată discuția)