avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea la minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea la minori

acum 6-8 luni am fost condamnat pentru furt calificat la 1 an si 6 luni cu suspendare sub supraveghere....din moment ce pedeapsa depaseste un an nu intru la reabilitarea de drept...dar la data comiterii faptei eram minor....am de asemenea o nelamurire...am fost sa imi scot cazierul si imi iesea curat...am intrebat pe cineva si mi-a zis ca ar fi din cauza ca fapta a fost comisa cand eram minor,precizez ca intre timp am devenit major, deci am cazier sau nu?? doresc sa dau la subofiteri la campina si m-ar interesa parerea unui expert in domeniu...
Cel mai recent răspuns: marduk , utilizator 23:50, 9 Martie 2009
daca este curat cazierul nu mai trebuie sa faceti nimic.
v-a salvat perioada de minoritate.
vai ar fi minunat...un prieten de-al meu care a avut o condamnare cu suspendare de un an si jumatate la 16 ania a intrat la subofiteri la campina la 20 de ani cat inca era sub supraveghere...dar eu eram convins ca minte ....va multumesc foarte mult pentru raspuns!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog frumos un ajutor ..reabilitare ciudatelul ciudatelul Va rog frumos cine poate sa imi dea o informatie legat a ceea ce urmeaza!! Eram minor si am intrat intr-un cerc de prieteni care avea viciul furtului si am ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept (cazier curat) dupa pedeapsa cu suspendare si termen de supraveghere implinit Anonim25x Anonim25x Buna ziua, As dorii sa stiu dupa cat timp intervine abilitarea de drept (adica sa pot sa imi scot un cazier judiciar curat pentru angajare sau obtinerea unor ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept. perfectlemon90 perfectlemon90 Buna ziua. Am fost condamnat in anul 2011 pentru furt calificat pe o perioada de 1 an si 6 luni cu suspendare si o perioada de proba de 3 ani. Am achitat toate ... (vezi toată discuția)