avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pre si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pre si postnatal

Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul postnatal)? si daca da, cat voi fi platita pt ele? si in cazul asta daca am mai multe zile decat 42 postnatale, cand trebuie depus dosarul de CCC, dupa terminarea tuturor zilelor sau tot a 43-a zi, respectiv dupa lauzie?
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: sircuanda , utilizator 13:56, 21 Iunie 2013
asa am sa fac...va multumesc din suflet pt tot ce faceti, ca existati si ca ne lamuriti si pe noi, pt ca in zilele de azi greu obtinem informatii chiar si de la cei in masura si care cu asta trebuie sa se ocupe, dar sunt foarte ocupati sau spun ca nu stiu raspunsul, sa mergem din birou in birou pt tot felul de detalii de care noi avem nevoie!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de lauzie obligatoriu roxyyana roxyyana Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte legate de situatia in care ma aflu si anume: sunt gravida in luna a 9 urmand sa nasc pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru concediul de maternitate danaoprea89 danaoprea89 Buna seara! M-ar interesa cum se calculeaza indemnizatia pt concediul maternal(prenatal si postnatal)?Mentionez ca salariul meu brut este 750 ron...si la cate ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil ana176 ana176 Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu postnatal,adica cel dupa nastere,nu cel de dinainte. Sal.brut este 1374 lei. multumesc (vezi toată discuția)