buna ziua,
Am divortat si prin hotararea de divort in fond, instanta stabileşte că fiecare dintre părinţi trebuie să contribuie la cheltuielile de creştere ,educare ,învăţătură şi pregătire profesională a celor doi minori şi că obligaţiile de întreţinere se vor executa în natură,prin asigurarea celor necesare traiului,şi după caz a cheltuielilor pentru educare,învăţătură şi pregătire profesională. Obligă pe pârâta reclamantă să permită reclamantului-pârât să aibă legături personale cu minorii dupa un program stabilit.Hotararea nu este definitiva si irevocabila
Pe parcursul procesului de divort timp de 7 luni fosta sotie nu mia permis sa am legaturi cu proprii copii, folosindu-se de ei, influientandu-i negativ, acestia ajungang acum sa nu mai vrea la mine chiar daca instanta o obliga sa am legaturi cu acestia dupa programul stabilit.
In aceasta situtie va rog sa ma sfatuiti ce pasi legali trebuie sa fac pentru ca sa am legaturi personale cu copii.
In ceea ce ii priveste pe copii.... depinde de Dvs sa le schimbati viziunea si sa ii faceti sa isi doreasca sa mearga cu Dvs.
Daca fosta sotie se opune la programul de vizita aprobat de instanta.... e mai simplu.... apelati la un executor judecatoresc