avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare suma facturata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare suma facturata

Cum pot recupera o suma de bani de la o firma pe care o suspectez de rea-vointa?
Termenul de plata a fost depasit cu 21 zile.
Mentionez ca exista un contract semnat/stampilat, o anexa la contract semnata/stampilata (care constituie comanda ferma), precum si o factura (din care s-a incasat un avans de 30% - exista extras de cont).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Aveti contract, aveti factura , calea mai simpla de urmat este cerere in instanta pe procedura ordonantei de plata ptr restul sumei neachitate .
Avand in vedere documentele pe care le aveti in sustinerea creantei in instanta sau la mediator unde aveti posibilitatea sa terminati si mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nesemnata cu confirmare de primire xm xm Intrebare: potrivit normelor contabile o factura fiscala care nu poarta stampila si semnatura debitorului, dar care a fost expediata si exista semnata ... (vezi toată discuția)
Firma rau-platnica did_oana did_oana buna ziua, sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / inselatorie de catre o societate comerciala decomeuble decomeuble Buna ziua, Avem o problema: in urma cu 2 luni am dat o comanda si un avans de 60% societatii sc vip expert design srl, din Arges pentru o usa sectionala, ... (vezi toată discuția)