avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajare aparator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajare aparator

Am introdus o actiune in instanta. Mai exact am introdus cerere de chemare in judecata si o parte din inscrisuri. Apoi la solicitarea instantei am depus interogatoriul. Din motive obiective as vrea sa angajez un aparator. La momentul de fata nu s-a dat un termen de judecata Pot sa angajez un aparator?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:16, 21 Iunie 2013
Daca s-a terminat procesul va puteti angaja avocat doar pentru apel sau recurs.
Puteti angaja oricand un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs marianelena marianelena Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract intretinere nelush21 nelush21 Am solicitat Instanţei rezolutiunea unui Contract de Intretinere pentru neindeplinire. Am solicitat proba cu inscrisuri, martori. Din doi martori ai mei unul ... (vezi toată discuția)
X si y in anul 1990 intra intr-o relatie de concubinaj , in anul ... alexdav alexdav Viitorii soti , in anul 1990 intra intr-o relatie de concubinaj , in anul 1992 hotarasc sa cumpere apartamentul in care locuiau cu chirie , primit de la ... (vezi toată discuția)