Buna ziua.
Sunt beneficiara unui proiect european pe Masura 112.Am fost contactata telefonic de organele de politie sa ma prezint la dansii in legatura cu acest proiect. VERBAL mi-au fost adresate cateva intrebari despre proiect si am constatat ca din dosar lipsesc anumite documente in jurul carora s-a derulat discutia noastra.Tot verbal mi s-au cerut anumite acte ale firmei.Am intrebat in baza carei sesizari sau autosesizari am fost chemata si mi s-a spus ca fac ei un control de rutina.Va rog sa ma lamuriti pt urmatoarea situatie:
1 am voie sa prezint acte daca mi-au fost cerute verbal fara a avea nici o dovada ca le-am lasat acolo avand in vedere ca si din dosarul meu lipsesc acte?
2 dosarul meu contine acte confidentiale.Agentia poate inmana acest dosar sau trebuie studiat in incinta unitatii.
3 la sfarsitul cercetarilor mi s-a spus ca trebuie facut un raport si trimis mai departe( au spus ca nu e treaba mea unde).Daca in raport se scrie ca nu le-am pus la dispozitie acele acte? Eu am mai castigat un proces cu aceasta agentie.
Va multumesc!
Nu aveti obliatia de a prezenta documente care contin clauze de confidentialitate organelor care va solicita verbal prezentarea lor. Procedural organele de cercetare trebuie sa va citeze la audieri, unde va aduc la cunostinta calitatea in care ati fost chemat, cu aceasta ocazie putand sa va solicite inscrisuri.
am luat legatura si cu alti beneficiari de proiecte din judet pe care ii cunosc de la cursurile de formare profesionala si mi-au spus ca ei nu au fost verificati.Cum pot dovedi ca pe baza unor conflicte personale cu conducerea agentiei este verificat doar proiectul meu?
Calomnie?
marcus68
Sunt chemat la postul de politie printr-o reclamatie facuta de o vecina senila, precum ca i-am furat ceva din gradina...Locuiesc in oras si acolo am o ... (vezi toată discuția)