avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala din 2011 fara raspuns
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala din 2011 fara raspuns

Buna dimineata !
In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea seara au venit acasa au facut fotografii ,tot in acea seara a dat declaratie la politie si un martor .
Din 2011 si pana in prezent n-am primit nici un raspuns cu privire la acea plangere . Saptamana trecuta m-am dus la sectie ,am depus o cerere cu privire la faptul ca n-am primit nici un raspuns din 2011 la plangerea depusa si doresc informatii cu privire la acel dosar .Joi am fost contactata telefonic de cei de la sectie ,m-au anuntat telefonic ca nu este vina lor ca n-am primit nici o informatie cu privire la acel dosar ,ci vina procurorului .
Ce se poate face intr-o astfel de situatie ,unde se poate face reclamatie ,pe cine dau in judecata ,cum intru in posesia documentelor pe cale oficala ?
Cel mai recent răspuns: d-r , utilizator 19:33, 25 Iunie 2013
Politistul mi-a spus ca nu este in masura sa-mi dea nici o informatie despre dosar si nu are voie ,doar nr dosarului de la parchet .
Politistul care s-a ocupat de caz poate fi tras la raspundere ,exista vreo masura legala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Alinanicolae Alinanicolae Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut? dana paraschiv dana paraschiv buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat ... (vezi toată discuția)