ROG DIN SUFLET UN SFAT .Astazi am avut prima infatisare de divort in calitate de reclamanta , unde am solicitat ANULAREA DIVORTULUI deoarece ne-am impacat.In proces am fost reprezentata de o doamna avocat careia i-am dat 1000 lei plus 90 lei taxe judiciare.INTREBAREA MEA ESTE : MAI POT RECUPERA CEI 1000 LEI DE LA DOAMNA AVOCAT , luind in considerare faptul caci cauza nu mai are obiect ???? Daca as fi solicitat SUSPENDAREA DIVORTULUI, MAI PUTEAM RECUPERA CEI 1000 LEI ????CUM TREBUIE SA PROCEDEZ????MULTUMESC ANTICIPAT.
Dvs. ati angajat avocatul sa va reprezinte intr-o anumita procedura si ati convenit pentru acest lucru achitarea unui onorar. Faptul ca ulterior v-ati razgindit, nu va da dreptul automat la restituirea intregului onorar, pentru ca avocatul v-a acordat consultanta, presupun ca a redactat actiunea, etc. Puteti lua legatura cu d-na avocat sa discutati civilizat problema. Poate peste o perioada de timp va decideti din nou sa divortati si veti apela din nou la servicii le ei.
Asa dupa cum nu este moral ca un avocat sa incaseze un onorariu fara sa intreprinda ceva pentru clientul sau, tot asa nu este moral ca un client sa se razgandeasca cu privire la o cauza, sau la un contract de asistenta juridica incheiat cu un avocat.Deci e valabil in ambele sensuri. Daca gresim, va rog sa nu luati in seama remarca, dar avem rezerve cu privire la impacarea partilor.....:-/ , poate v-ati gasit un alt avocat, mai "ieftin".Daca intr-adevar v-ati impacat, doamne da sa va ţină.... :thumbup: Incercati o discutie amicala cu avocata si incercati sa obtineti onorariul datorat..., numai ca nu cred ca veti gasi fraierul acela si sper din toata inima sa nu-l gasiti.Nu de alta, dar intre timp ati dobandit chiar si limbaj juridic ( luind in considerare faptul caci cauza nu mai are obiect ???? ) :confused:.Probabil veti continua actiunea de divort, dar singura, fara ajutor de specialitate.Asteptam cu nerabdare ziua in care persoanele fara studii juridice sa nu mai fie primite in instante pentru a se reprezenta singure :closedtopic: Cu oameni ca dumneavoastra, si din pacate in Romania avem o gramada, toti cred ca se pricep la de toate (chiar si la justitie), ne pierdem vremea, ni se pretinde sa lucram degeaba, sau gratis daca ar fi posibil, si apoi, daca nu iese cum crede clientul ca ar fi trebuit sa iasa, ar vrea banii inapoi.
Va dorim succes tuturor....:wave:
Rog urgent un raspuns pe tema anularii unui divort: am divortat la primarie si desi am avut o perioada de gandire de 30 de zile am semnat actele de divort. Apoi, ca in telenovele, a doua zi am realizat ce prostie am facut si ne am impacat...Se mai poate anula certificatul de divort eliberat de primarie? Functionara de acolo spune ca nu si daca ne am impacat sa ne recasatorim...cam complicat... Multumesc
@costelion
Nu exista nici o cale de atac pt divortul amiabil la starea civila, notar sau mediator, nici pt cel irevocabil din instanta.
Singura varianta este sa va recasatoriti. Casa de piatra!