avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Domiciliul sotilor pe cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Domiciliul sotilor pe cartea de identitate

buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb buletinul.acum in oct trebuie sa il schimb pt ca expira.pe certificatul de casatorie am luat numele sotului.intrebarea mea este daca pe noul buletin imi pot trece tot domiciliul ce il aveam pe buletinul vechi sau sant obligata sa il iau pe cel al sotului?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:21, 18 Februarie 2014
va multumesc pt raspunsuri
asa este.cei de la primaria unde are domiciliul sotul meu,mi-a dat o adeverinta ca sant si eu titulara a imobilului,iar cu asta,fara sa ma mai duc la politia comunei,m-am dus la serviciul de buletine si mi-au facut buletin pe 10 ani,si fara sa mai iau amenda.va multumesc pt raspunsuri
Bună ziua,
Dacă soţul este proprietar pe o locuinţă dar nu are domicliul în cartea de identitate mie îmi poate face mutaţie pe adresa unde este proprietar? Mulţumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
EmiMimy, utilizator
Nu conteaza unde are domiciliul, ci ca e proprietar si deci, in masura sa isi dea acordul pt a va lua in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipuri de pasapoarte. documente necesare pentru obþinerea pasaportului Ares-3 Ares-3 În conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 2252/2004 al Consiliului Uniunii Europene din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu buletin provizoriu gabrielsiatat gabrielsiatat as dori sa stiu daca se poate iesi cu buletinu provizoriu din tara ? daca nu se poate as vrea sa stiu cum as putea face sa pot iesi din tara ...buletinul pe o ... (vezi toată discuția)
Calatorie in concediu cu minori in ungaria dandaniela3 dandaniela3 Dorim sa mergem in concediu pt o saptamana in Ungaria (suntem o familie cu doi copii minori la care le suntem parinti naturali). Ce acte ne trebuie? Unde la ... (vezi toată discuția)