Buna seara, am patit o mica problema in jurul orei 23:30 ma oprit un echipaj de politie (nu mcv) intr-un control de rutina deoarece oprea toti participantii la trafic, pe motiv ca mi se arsese becul de la faza de intalnire partea stanga astfel functionand doar pozitia, partea dreapta functionand in conditii normale.
Politistul imi prima faza acesta a sustinut ca imi v-a aplica o amenda contravenitonala in valoare de 6 pct x 72 lei, insa in timp ce acesta verifica actele masinii razgandindu-se a sustinut ca imi v-a aplica o amenda pt nepurtarea centurii de sigurata ca sa scap mai ieftin.
Problema principala este ca ma pus sa semnez un proces verbal absolut gol neavand completat nicio rubrica nici macar numele meu, sau numele lui, dupa care mi-a inmanat actele masinii lasandu-ma sa imi continuu drumul mai departe( stiu ca am facut o prostie ca nu trebuia sa semnez) oare imi v-a veni amenda prin posta urmand sa completeze PV sau doar ma pus la cacealma sa semnez?
Va rog ajutati-ma..!!! Multumesc anticipat...!!! (scz pt lipsa de coerenta dar scriu acest mesaj la o ora tarzie):((
Revin pe acest topic dupa aproape un an de zile cand am primit in posta o hartiuta care specifica sa ridic de la oficiul postal o recomandata! Nu m-am dus sa ridic nimic deoarece banuiam ca este vorba despre aceasta amendata (asta intamplandu-se acum o saptamana). Astazi am bucuria de a gasi in cutia postala o hartie in care spune ca daca nu voi plati amenda va fi inaintata catre judecatoria locala pentru executarea silita! Am de ce sa imi fac probleme avand in vedere ca nu am nici un venit salarial sau vrun altfel de venit!? Multumesc!