avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Doua functii incompatibile ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Doua functii incompatibile ?

Directoarea mea de la scoala in care lucrez, este si secretara la un birou de parlamentar si este invizibila daca il cauti in ambele parti, daca ai nevoie, suni, secretara de la scola face si pe directorul si pe ”de toate ” ma mir ca mai poate
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:27, 24 Iunie 2013
sesizati ANI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze pontajul ... camelian camelian O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze pontajul de prezenta. Intr-o zi a spus ca nu imi va semna niciodata pontajul ca cu sau fara semnatura ei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm ilegalitati directoare scoala marilenabaiko marilenabaiko Sunt lider de sindicat la o scoala din mediul rural si am descoperit impreuna cu colegele mele ca directoarea si-a angajat cu norma intreaga in perioada de ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala de catre elevi, pasivitate conducere Razvangabi Razvangabi buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi ... (vezi toată discuția)