avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... asociere cu asociatie familiala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

asociere cu asociatie familiala

Buna ziua.Am o intrebare.Ca si persoana fizica ,pot intru ca si asociat la o asociatie familiala sau trebuie creata o noua firma tip s.r.l. care poate sa aibe 2 sau mai multi asociati?Precizez ca nu sunt ruda cu cel care detine asociatia familiala.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anka9mai , utilizator 19:47, 18 Martie 2009
Doar daca , asa cum ati preciat, sunteti ruda cu cei din asociatia familiala.Pentru o asociere de tip comercial puteti infiinta un srl .
Buna seara! Am si eu o intrebare: Este posibil sa ma angajez la magazinul verisoarei mele drepte ( tatal ei si mama mea sunt frati) care este Asociatie Familiala. mentionez ca vreau sa lucrez cu carte de munca la ei in magazin. Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi de urmat pentru realizarea unui magazin online nicoletaciucur nicoletaciucur Buna ziua, Intentionez sa deschid un magazin cu vanzare online. Imi puteti spune daca care sunt legile care trebuie urmate? Atat pentru partea de prelucrare ... (vezi toată discuția)
S.a sau s.r.l ?? stanbogdan23 stanbogdan23 Daca asi infiinta o echipa de fotbal si asi inscrio in liga judeteana si asi vrea sa o promovez in prima liga peste cativa ani. Asi vrea sa se numesca S.C. ... (vezi toată discuția)
Pot face o asociație familiară necăsătorit? AlexTom AlexTom Buna ziua. As vrea sa fac un magazin online. Ma gândeam sa fac o asociație familiară. Nu stiu daca este cea mai potrivita și daca o pot înființa fata a ... (vezi toată discuția)