avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urmarire generala, parasirea tarii. Consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urmarire generala, parasirea tarii. Consecinte

Buna ziua, ce se intampla daca esti dat in urmarire generala in spania si tu "pleci" in Romania? te poate cauta si intoarce in spania sa ispasesti pedeapsa? va rog daca puteti sa imi dati un raspuns
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:45, 25 Iunie 2013
Sigur ca o sa va caute si autoritatile romane ,iar daca va vor gasi veti fi retinut urmand sa fiti predat autoritatilor spaniole.
multumesc frumos, am crezut ca nu o sa mai ai voie sa vi in spania, dar vad ca cel mai bine e sa te predai de buna de voie.
Daca persoana este data in urmarire generala nu mai apuca sa iasa din Spania.Este oprita si retinuta la granita.

Este mai bine sa va predati decat sa fiti gasit ulterior intrucat va ajuta la liberarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am permisul suspendat in spania ionuts1982 ionuts1982 am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de ... (vezi toată discuția)
Furt spania Butzy 2005 Butzy 2005 Bună ziua, in 2012 am primit in spania pentru furturi repetate de haine condamnare cu suspendare de 4 luni și amendă de 600 €. Atunci am hotărât să ... (vezi toată discuția)
Buna seara va explic situația mea și as dori sa stiu daca merita ... mady10 mady10 Buna seara Va explic situația mea și as dori sa stiu daca merita sa fac contestatie sau care e procedura de urmat. Azi mi s-a suspendat permisul de ... (vezi toată discuția)