avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Autorizatie de munca pt. cetatenii straini
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Autorizatie de munca pt. cetatenii straini

Unui cetatean strain i s-a eliberat AUTORIZATIE DE MUNCA, dupa care i s-a intocmit si Contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Pe AUTORIZATIA DE MUNCA scrie data eliberarii, dar nu scrie perioada de valabilitate. AUTORIZATIA DE MUNCA are perioada de valabilitate? In ce act normativ scrie valabilitatea AUTORIZATIEI DE MUNCA?
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 15:55, 16 Octombrie 2009
Stimate domn. Ceea ce va trebuie nu este o alta autorizatie de munca -cred-. Va trebuie, probabil, un nou PERMIS care intr-adevar se reinoieste anual cu respectarea anumitor conditii (sa fie angajat in continuare PE ACELASI POST, mijloace de intretinere etc)

Daca imi explicati mai clar situatia poate reusesc sa va ajut. Sau un mail pe care sa va trimit legi...:))
dar ce greu e sa obtii o autorizatie de munca! incerc de mult s-o obtin dar fara nici un rezultat! sunt niste cerinte/legi absurde in romania in legatura cu acest subiect.
mie nu mi se pare. Maxim o luna jumate (cu tot cu ajofm)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de munca lucrator permanent - cetatean marocan aloghin aloghin Buna ziua! Vin in atentia dumneavoastra cu urmatoarele probleme: - La firma unde lucrez in prezent avem ca lucrator detasat un cetatean marocan pentru care ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Permis de lunga sedere Rikka Rikka Buna ziua. Sunt cetateanca a Republicii Moldova si sunt desemnata ca administrator (unicul) a unei societati comerciale cu capital strain din Bucuresti. La ... (vezi toată discuția)