avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere catre angajator....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere catre angajator....

Buna ziua,
as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de munca.Mai precis,un model de cerere prin care solicit plata sumelor restante datorate de angajator,primul pas pe care-l am de facut.. .si celelalte ,in cazul in care nu primesc un raspuns.In cate zile este obligata societatea sa-mi dea un raspuns, respecte decizia Curtii de Apel?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 23 Iulie 2013
V-as ruga sa-mi spuneti unde ma adresez cu plangerea penala.La Politie sau Pachet?
Va multumesc
La politie o puteti depune plangerea penala.
freeelis a scris:

Nu are cum sa ajunga la ICCJ. Hotararea Curtii de apel este irevocabila impotrva acesteia se poate formula numai una din caile extraordinare de atac - contestatia in anulare si/sau revizuirea.
Aceastea se judeca de catre instanta a carei hotarare se ataca.

Adica,sa inteleg...chiar daca se cere punerea in executare a sentineti de catre un executor jud.,angajatorul poate sa intarzie sau sa nu se supuna executarii ,printr-o cale de atac impotriva deciziei,la curtea de Apel?Atunci ,de ce se numeste definitiva si irevocabila decizia Curtii?
Va multumesc.
Impotriva unei hotarari irevocabile, potrivit dispozitiilor Codului de procedura civila, se poate exercita una din caile extraordinare de atac - contestatia in anulare si/sau revizuirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii definitive OlDumitra OlDumitra Doua intrebari : 1. in urma unui proces cu o institutie am castigat la Curtea de Apel in anul 2012. Deşi Decizia definitiva si irevocabila este dată în ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca ancuta31 ancuta31 Buna ziua. Am castigat un litigiu de munca printr-o hotarare judecatoreasca, urmand ca fostii angajatori sa imi restituie salariile restante.Au trecut 3 ... (vezi toată discuția)