avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare

Buna ziua
un angajat cere promovarea in functie,la analiza dosarului s-a constatat urmatoarele:
- este angajata pe post de analist programator II;
- este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice ,specializarea -CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE;
Va rugam sa ne ajutati sa stabilim corect incadrarea in functie.
Multumim

Cu respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 3 Iulie 2013

Trebuia sa fiu mai explicita :
angajata respectiva este pe post de analist programator II cu studii superioare ( incadrarea s-a facut conf.HG.862/2006,in urma cu trei ani);
Intrebarea , era daca poate promova in programator I fiind absolventa a Facultatii de Stiinte Economice ,specializarea -CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE;

Multumim

Cu respect

Asa cum vi s-a explicat mai sus, promovarea personalului contractual din sectorul bugetar se face prin examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functie cu studii superioare existenta stclip stclip Buna ziua! Sunt angajat pe functie de casier cu o vechime de peste 8 ani la un serviciu public, in aceasta perioada am absolvit o facultate de contabilitate ... (vezi toată discuția)
Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Ocuparea unei functii cu studii superioare eul88 eul88 in 2009 am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune fiind incadrata in functia de contabil cu studii medii . As vrea sa cunosc in baza ... (vezi toată discuția)