avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Descoperire de card neachitata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Descoperire de card neachitata

buna ziua.am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns la dvs.am facut o descoperire de card in luna mai a anului 2009.am platit cateva rate dupa care nu am mai putut plati.in august 2010 m-am casatorit si m-am mutat in casa socrilor mei.dupa ceva vreme au inceput telefoanele si plicurile cu amenintari de executari silite.a venit la usa socrului meu un executor care i-a spus ca daca nu platesc ii vor fi luate bunuri din casa.intrebarea mea este:in ce masura se poate lua din casa socrului meu bunuri,in situatia in care eu nu am nici un bun acolo,iar tot ce e in casa e pe numele socrilor mei?eu momentan sunt operata de hernie de disc si am doar un venit de 200 de lei si nu pot plati.
In speranta ca ma ve-ti lamuri,va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 23:09, 27 Iunie 2013
contractul de uzufruct a fost facut de socrul si sotul meu in 2008,iar noi ne-am casatorit in 2010.socrul meu e foarte speriat ca ii poate lua apartamentul si sincera sa fiu si eu sunt cam in ceata referitor la ce poate face acest executor.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
somesanadina, utilizator
Sa stea linistiti si socrul si sotul ca nu raman fara casa sau alte bunuri.
Numai dvs puteti fi executata silit prin poprire pe venituri cand le veti avea.
Nu cred ca cel ce v-a vizitat era executor.
Puteti verifica pe portalul instantelor de judecata dupa adresa de domiciliu / adresa pe care o aveati cand ati facut creditul daca va gasiti dupa nume, daca s-a incuviintat cererea de executare silita .










Cand mai vine cineva sa va ameninte il dati frumos afara sau ii inchideti usa in nas. Daca va suna pe telefon puneti muzica sa se calmeze. Pot sa incerce sa va intimideze in fel si chip, telefoane, scrisori, email, SMS. Considerațiile o reclama mai grosolana. Nu au ce va face si calmați-va si sotul si socrul. Ca si chestie hazlie va dau exemplul tatalui meu care fiind in apartamentul său s-a trezit intr-o zi cu cineva care vroia sa verifice ceva (de la o autoritate) si i-a raspuns: "Imi pare rau dar proprietarul nu e acasă, reveniti alta data." Si i-a inchis usa in nas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, fidejusiune datornic datornic buna dimineata.va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu executarile silite.am luat o linie de credit de la o banca,am achitat din linie cateva rate dupa ... (vezi toată discuția)
Executare apartament adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Sotia mea(unica mostenitoare) dispune de un apartament (cu act de vanzare cumparare) de la parinti de pe vremea cand nu eram casatoriti(cu numele de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- acte succesive, imbunatatiri edward1970 edward1970 In anul 1993 dupa casatorie am cumparat impreuna cu sotia apartamentul socrilor mei, cu clauza sa-i tinem in spatiu pana la moartea acestora.Am facut acest ... (vezi toată discuția)