buna dimineata.va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu executarile silite.am luat o linie de credit de la o banca,am achitat din linie cateva rate dupa care m-au chemat sa prelungesc durata liniei de credit si sa semnez un contract de fidejusiune,atat eu cat si sotia mea,amandoi fiind asociati in firma.cu toate ca nu am nici un bun pe numele meu,doar sotia are casa mostenire si socrul uzufruct viager.problema cea mai mare este ca sotia nu a semnat contractul de fidejusiune.ce sa fac pt. ca mi-a venit executare silita de la un executor judecatoresc.
Un pic confuz! Explicabil. Daca si sotia a semnat ca si fidejusor ( la inceput spuneti ca a semnat dupa care spuneti ca nu a semnat) e o problema. In calitate de fidejusorsinteti tinuti raspunzatori neconditionat pentru bunurile actuale si viitoare. Singura sansa este ca neavind bunuri urmaribile, creditorul sa-si piarda interesul pe parcurs si sa intervina o prescriptie sau perimare executare. Greu de crezut. Ce-i de facut?!! Sa platiti.