avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate pe cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate pe cote parti

Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem cununati, adica avem nume diferite. Intrebarea mea este: Actul de proprietate se poate face pe doi titulari eu avand numele X iar prietena mea avand numele Y? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anddyyy , utilizator 14:47, 4 Noiembrie 2013
Mai costisitor si mai de lunga durata in instanta.
Am inteles, multumesc pentru raspunsuri!:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj concubinaj Barbela Barbela Buna ziua - Pentru un bun dobandit in timpul concubinajului in cote de 50% , dar plata ratelor a fost facuta de un singur proprietar. Ce castig de cauza are ... (vezi toată discuția)
Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu doi proprietari fara acordul unuia din ei trasorv trasorv Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)