avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu presedintele de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu presedintele de bloc

Buna seara!
Mentionez ca stau cu chirie impreuna cu inca doi frati de ai mei, intr-un apt. cu trei camere.
Am o problema cu presedinta de bloc care abuzeaza de functie si as dori sa stiu cui sa ma adresez sa indrept acesta problema.
Sunt singura din cei 3 frati care are iubit, si venea, ca nu mai vine, in fiecare duminica si dormea la mine, el stand la o strada distanta de mine.Asta insemnand 4 zile pe luna, eu dormind mai des la el.M-am trezit dupa doua saptamani de concediu dupa ce m-am intors, din alt judet, cu 4 pers la intretinere si nu 3. Astept raspunsuri URGENT.
VA MULTUMESC,
NICHIFOR NICOLETA
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:31, 26 Iunie 2013
Solicitati in scris presedintelui sa va puna la intretinere numai persoanele care locuiesc permanent in imobil, nu si vizitatorii de nici o saptamana pe luna.
Pentru a fi luat in calcul la intretinere o persoana trebuie sa locuiasca in imobil mai mult de 15 zile pe luna, ceea ce nu e cazul dv., dupa cum ne spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere bloc carlaoprea carlaoprea buna ziua. am ceva probleme de niste luni bune cu persoanele din blocul meu care se leaga de venirea prietenului meu la mine din cand in cand, in general in ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari_datorii restante apartament vandut Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Avem urmatoarea speta: s-a vandut un apartament dintr-un bloc de locuinte. La momentul vanzarii apt nu avea datorii, asociatia a eliberat in acest ... (vezi toată discuția)