avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme CEZ
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme CEZ

Am o proprietate si un var o alta proprietate , mostenite de la bunici !Cele 2 propietati sunt legate de CEZ impreuna .Varul meu doreste sa se desparta si sa_si faca bransament separat , eu fiind de acord !
Problema care apare este ca actualul bransament trece peste casa si implicit propietatea varului , si in momentul cind acesta se va separa am inteles ca si eu voi fi nevoit sa_mi fac un alt bransament , deoarece el ( varul ) nu-mi mai permite traversarea peste propietatea lui !
Este adevarat si ce posibilitati am ?
Multumesc frumos pentru ajutor .
Cel mai recent răspuns: mrn_cornel , utilizator 07:04, 27 Iunie 2013
este fff adevarat. se face un proiect de catre compania la care va faceti bransamentul. in functie de proiectul tehnic afli pobilitatile.
Multumesc frumos pentru raspuns si daca mai are si altcineva raspunsuri , va rog sa ma ajutati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce entitate suporta costul bransament enel distrus? Liviu_B Liviu_B Buna ziua, Am gasit acest forum cu ocazia a diverse cautari, iar acum va cer sfatul in privinta unui eveniment nefericit destul de costisitor. In speta, ... (vezi toată discuția)
Litigiu cez mediaset mediaset Craciun Fericit..Socru meu a avut doua propietati ina langa alta unde a facut doua case si a bagat doua bransamente de lumina pentru ambele case cu contoare cu ... (vezi toată discuția)
Gaze naturale mauraA mauraA Intentionez sa-mi trag gaze naturale in locuinta ( casa, nu bloc) pentru incalzire, bucatarie etc. Singura posibilitate ar fi de la un vecin care desi sta ... (vezi toată discuția)