avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul de autor pentru carti tehnice scanate si pe ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul de autor pentru carti tehnice scanate si pe internet postate

Se considera incalcata legea dreptului de autor (sau alta) daca o carte, tehnica, ce a fost editata inainte de 89', fara simbolul copyright, este scanata si pusa (free) pe internet, pentru a fi copiata ?
Cel mai recent răspuns: adriangeana , utilizator 14:30, 26 Iunie 2013
da
multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
adriangeana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea copyright-lui iuli_e iuli_e buna ziua! stiti cumva ce prevede legea dreptului de autor in cazul folosirii/descarcarii unei carti electronice al carei copyright este expirat in USA? ... (vezi toată discuția)
O fotografie gasita cu google poate fi folosita ca afis intr-o actiune umanitara? danielbotezatu danielbotezatu Buna am o intrebare. O fotografie gasita pe google poate fi folosita la realizarea unui afis pentru o campanie umanitara de donare de sange fara a exista ... (vezi toată discuția)
Am descărcat o carte în .pdf de pe un site free și am postat-o pe facebook. ulterior mi-a fost ștearsă la cererea cuiva de la asociația editorilor din românia, era ilegal ce am făcut? mmp mmp Buna ziua De pe un site am descarcat o carte in format pdf. Se spunea ca se poate descarca gratuit. Cartea nu avea date care sa arate cine a tradus-o, cine a ... (vezi toată discuția)