avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire, datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire, datorii

Am urmatoarea problema:
Sotul a murit cu 3 luni inaintea sotiei. Au avut impreuna doi copii. Dupa moartea celor doi, au ramas o casa, o masina si niste pamanturi. Cei doi soti au si niste credite la diverse banci fara garantii mobile sau imobile, fara giranti. Ce se intampla cu aceste credite? Se prescriu sau se transfera celor doi copii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 17:01, 26 Iunie 2013
Se transfera mostenitorilor, in limita valorii activelor mostenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga banca sa platesc? ron_ada ron_ada Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se ... (vezi toată discuția)
Achitare credit banca - o cunostinta a luat credit de la o banca ... viorelv viorelv Achitare credit banca, o cunostinta a luat credit de la o banca fara ca banca sa-i faca asigurare, desi cred ca nu a fost prea legal, cunostinta mea a decedat ... (vezi toată discuția)
Lupta pentru mostenire guestius guestius dupa moartea parintilor raman mostenitori 2 copii fiecare cu cate 2 copii. unu din copiii mostenitori a ingrijit parintii, s-a ocupat mai mult de ei decat ... (vezi toată discuția)