avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea datei vizitarii copilului prevazuta in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea datei vizitarii copilului prevazuta in hotararea judecatoreasca

am si eu o intrebare...conform hotararii judecatoresti trebuie sa iau fetita la inceputul lunii iulie pentru o luna.problema e ca eu nu sunt in tara si nu ajung pana la inceputul lunii...intrebarea mea este daca pot parintii mei sa o ia pe fetita pe 1 iulie in locul meu sau au nevoie de imputernicire de la notar?mentionez ca domiciliul meu este la parintii mei
va multumesc
Nu si nu pentru ca nu se poate lua copilul de catre bunici si fara procura ( in acest caz procura nu va ajuta cu nimic ), ci pt ca mama are de respectat o hotarare si nimic mai mult, iar in hotarare nu e vb sa vina bunicii sa ia copilul, daca e de rea credinta nu va da copilul si nu va avea de suferit.
Ori vb cu mama si reusiti sa va intelegeti fara procuri si bunicii iau copilul, ori il luati dvs cand ajungeti in tara.
Da, discutati cu mama minorului daca vreti asa sau veniti personal sa luati copilul.
Doar dvs. aveti dreptul legal de a lua personal copilul.
Eu nu inteleg altceva: daca parintii dv. iau copilul cu/fara procura, copilul la cine merge, unde sta si, mai ales, cu cine?
Programul dat de instanta e ca dv. sa formati o relatie cu pruncul.
pai vroiam sa o ia parintii mei pana ajung eu in tara.eu ajung abia pe 7 sau 8 si ei si-au dorit f mult sa stea si la ei cateva zile.problema e ca eu cu fosta nu ma inteleg in nici un chip asa ca ramane sa o iau cand ajung in tara
N-ar putea nici parintii dvs s-o convinga ?

Alte discuții în legătură

Program de vizita minor MaryMiha MaryMiha Locuiesc in strainatate si nu pot sa o btin custodia fetitei sa o pot aduce aici cu mine. As avea sanse macar la un program de vizita a minorei prin care ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cu stabilirea domiciliu minor in strainatate Bella2018 Bella2018 Buna seara. Mi s-a dat in prima faza hotarare judecatoreasca cu stabilire domiciliu minor in strainatate si dupa apel la fel mi s-a dat castig de cauza. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca - vacanta minorului la parintele nerezident matrix77 matrix77 buna am si eu o intrebare,poate este cineva care ma poate lamuri.de curand am avut un proces cu fosta sotie pentru schimbarea programului si locului de ... (vezi toată discuția)