avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu partaj neterminat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu partaj neterminat

buna ziua ,acum 14 ani parintii mei au divortat ,la partaj tatal meu a cerut ca toate bunurile mobile si imobile sa fie trecute pe mama mea si urmand ca mama mea sa ii plateasca o sulta corespunzatoare acestuia ,asa cerea el ,dar divortul nu sa mai finalizat nici azi ca el nu sa mai prezentat .Intre timp mama mea a demonstrat ca aceasta casa a fost facuta cu banii de pe o mostenire ce a primit de la bunicii ei avind toate actele chiar si chitantele pe numele ei de la materialele de constructii ce erau cumparate de ea .In acest timp tatal meu nici servici nu avea nu a reusit nici cu salar macar sa demonstreze ca a participat la aceasta casa pentru ca acesta era adevarul ,El nu a locuit in fapt nici macar o zi in aceasta casa si nici nu a avut domiciliul niciodata acolo dar a fost trecut doar pe locul de casa in trecut.Ce putem sa facem noi acum pentru ca el vrea din casa jumatate dupa 14 ani de divort.Casa nu e intabulata nici acum.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
adamdaniela, utilizator
Daca aveti acte care atesta ca bunul este al mamei dvs. nu puteti decat sa angajati un aparator si sa mergeti in instanta la termene. Daca vreti sa finalizati mai repede si fara sa ajungeti la instanta atunci va sfatuiesc sa apelati la mediere.
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire maricica_23 maricica_23 Apelez la sprijinul dumneavoastra pentru urmatoarea problema : Bunicul meu din partea mamei a decedat in 1992 . In urma succesiunii de la aceea vreme , mama ... (vezi toată discuția)
Dezabatere succesiune in instanta soniac soniac Sunt in pragul unui process pentru dezbaterea mostenirii lasate de tatal meu si as avea nevoie de cateva sfaturi sau informatii. Urmeaza sa contactez un ... (vezi toată discuția)
Posibilitate atacare testament dirina2 dirina2 Buna seara, Suntem doi frati iar mama noastra s-a despartit in fapt de tatal nostru, cand eram copii si a plecat in alta localitate. Am locuit cu mama in casa ... (vezi toată discuția)