avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale si materiale in urma unui accident de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in Franta

Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca.
Problema este ca el era in divort, procesul avand loc la 2 saptamani dupa ce a decedat. Din cate am inteles de la avocatul care-l reprezenta, casnicia s-a desfacut in urma decesului reclamantului, adica a fratelui meu. In aceasta situatie, daca parintii nostri il da in judecata pe francez pentru a cere daune morale si materiale, sotia/fosta sotie are dreptul de a beneficia si ea de daune morale si materiale? Mentionez ca are si un copil de 15 ani.
Cel mai recent răspuns: maximalice , utilizator 20:25, 25 August 2013
Am primit raspunsul dumneavoastra si m-am gindit sa postez din nou pe forum cazul meu.Va multumesc inca odata pentru raspunsuri!Speram ca in luna urmatoare sa primim raspuns de la Ambasada Romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. In cazul in care parintii nostri (el fiind ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale copil cu handicap gradul i in urma decesului tatalui (intretinator legal) intr-un accident de munca colectiv geolovelife geolovelife Buna ziua. As dori sa stiu ce drepturi legale are sora mea care este persoana cu handicap deosebit de grav cu insotitor, in urma decesului tatalui nostru ... (vezi toată discuția)
Accident muncă franţa OanaDumu OanaDumu Bună seara. Unchiul meu lucrează cu contract ca şofer de tir în Franţa. Contractul durează 3-4 luni, 1 lună concediu si iar alt contract. În timpul ... (vezi toată discuția)