avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat cand partile s-au impacat la prima ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat cand partile s-au impacat la prima infatisare

Buna seara. As dori si eu o informatie, in ceea ce priveste ONORARIU AVOCAT, mai precis intr-o cauza de divort in situatia in care partile s-au impacat la prima infatisare, in cele doua situatii: _ANULARE DIVORTsi _SUSPENDARE DIVORT. CAT DIN ONORARIU ACHITAT DE RECLAMANT TREBUIE RESTITUIT ACESTUIA?????MULTUMESC .
Atata timp cat vi s-a taiat chitanta si incheiat conract de asistenta juridica, nu se restuituie onorariul. Dar mai tine si de moralitatea fiecaruia.
daca onorariul a fost stabilit pentru toata cauza,fara a face mentiuni in ce priveste timpul sau de incheiere "prematura" a cauzei, nu trebuie restituit nici macar 1 leu din onorariul convenit. :P Este ca si cum ai merge la medic si daca te-a "rezolvat" mai repede sau altfel de cum te-ai gandit tu, ii ceri banii inapoi.....:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare divort cristina_mihaela cristina_mihaela ROG DIN SUFLET UN SFAT .Astazi am avut prima infatisare de divort in calitate de reclamanta , unde am solicitat ANULAREA DIVORTULUI deoarece ne-am impacat.In ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat redus, plata cheltuielilor de judecata samblaky samblaky În urma unei hotărâri civile, printre altele se hotărăște suportare unor cheltuieli printre care și onorariu avocat, dar cu adăugirea \"onorariu avocat ... (vezi toată discuția)
Impacare inainte de primul termen de divort shakty shakty oare cand un barbat iti cere sa te impaci, inainte de rimul termen de ce o face? si-a dat seama de sentimente sau este un orgoliu ranit?banii dati la avocat ... (vezi toată discuția)