avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare politia locala

Buna ziua ! Sunt nou pe acest sait si as dori sa va adresez urmatoarea intrebare : Astazi 27.iunie 2013 am avut amsina aprcata pt. aproximativ 10 minute intro parcare din centrul orasului iar in momentul cand m-am intors inapoi aveam in parbriz lasata o amneda din partea politiei locale iar de amenda era atasata poza masini. Motivul evident al amendaii era lipsa tichetului de parcare . Intrebarea mea este : Masina mea are nr. de inamtriculare de UK , masina fiind inregistara pe numele meu in Anglia , eu fiind proprietarul din acte fara porcuri si alte "documente" . Sunt obligat sa platesc aceasta amenda ? Politia locala poate gasi dupa nr de inamtriculare de UK proprietarul (adica pe mine ) si sa imi bageozit sau mai rau sa fiu executat silit din cauza ei ? Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta situatie ! Precizez ca peste 2 luni imi expira actele de uk si doresc sa inmatriculez maisina in RO momenta in care trebuie sa ma prezint la politia rutiera cu numerele de UK (cele pe care figureza amenda ) voi plati atunci amenda ?
Cel mai recent răspuns: RaulBogdan , utilizator 11:17, 28 Iunie 2013
Chiar daca nu ati fost prezent la constatarea si la incheierea PV contraventie,autoritatea in drept retinand ca in speta este vorba despre auto inmatriculat in UK pentru detalii si identificarea proprietarului ,poate solicita relatii la autoritatea vamala care va comuna datele dvs ...
Multumesc pt. respunsul dv.! Am sa achit amenda si o voi considera invatatura de minte pt. viitor :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare CHMarius CHMarius Salutare , Sunt in concediu in Romania si azi am gasit in parbriz o amenda de parcare abuziva de la politia locala. Sa ma prezint la sediul x . Masina e cu ... (vezi toată discuția)
Politia locala are competenta pe oug 195/2002? Elena Teo Elena Teo Buna seara! Am primit urmatoarea instiintate in parbriz de la Politia Locala Constanta deoarece parcasem masina dupa indicatorul de oprirea interzisa pt ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un certificat pentru un autoturism din anglia? marius_2012 marius_2012 buna am cumparat si eu un passat 3b cu numere de anglia de vreun an foarte ieftin si m-am apucat de il facut tuning acum la sfarsit ma costat 3600e cu totu si ... (vezi toată discuția)