avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Post grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Post grefier

Bună ziua, am susținut examenul de grefieri 28-30 mai la Curtea de Apel București, au fost 26 de locuri, am fost admis al 30-lea cu nota aproape 8, nu am prins loc, ce pot face in această situatie? mai dau examenul incă o data? sau pot intra pe un post care este liber in alta parte și cum trebuie să procedez, va rog un sfat, Muțumesc.
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 15:10, 12 Iulie 2013
Rezultatul se valorifica o perioda de timp, era inainte 1 an. Asta inseamna ca daca se vor mai vacanta posturi in aceasta perioada nu se mai organizeaza concurs, ci se vor ocupa posturile cu cei care au obtinut note de trecere. Oricum trebuie sa urmariti site-ul curtii la rubrica " concursuri " pentru ca acolo se fac anunturile, nu cred ca veti fi sunata si personal. O alta varianta ar fi sa urmariti unde se mai organizeaza concursuri de grefier si sa sustineti din nou examen. Multa bafta!
Mulțumesc pentru răspuns, pot depune o cerere, eu am participat si pentru Curtea de Apel București și pentru Tribunalul București, depun la amândouă?
Trebuie sa urmariti site-ul curtii de apel la rubrica concursuri si, in cazul in care au posturi vacante si intentioneaza sa le ocupe cu cei care au note de trecere, va aparea anuntul cu termenul de depunere a cererilor, Pentru a fi lamurita pe deplin, e bine sa sunati la curte, la resurse umane. Numai bine!
rezultatul se poate valorifica in decurs de un an, de la data examenului, doar pentru posturile vacante pe perioada determinata ai aici regulamentul citeste dispozitiile finale art. 22 si 24 [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de concursul organizat de curtea de apel catalinag catalinag Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Eu am sustinut un concurs pentru ocuparea unui post de grefier organizat de Curtea de Apel Iasi. Posturile scoase ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)