avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRESCRIERE DATORIE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRESCRIERE DATORIE

Cum pot afla daca s-a prescris o datorie care a depasit termenul de 3 ani? In contract era stipulat faptul ca durata sa se prelungeste pana in momentul achitarii ei integrale si daca eu nu o pot plati trebuie sa numesc un alt fidejusor care sa o preia. Dar nu a fost platita timp de 3 ani si nici nu am primit vreo solicitare in acesrt fel.
Multumesc
Durata cui se prelungeste pana la momentul achitarii integrale?
durata contractului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil in rate intre persoane fizice rio rio Sunt persoana fizica si doresc sa vand un imobil in rate lunare, pe timp de 14 ani, catre o alta persoana fizica. Intrebari: 1. Se poate stipula in contract ... (vezi toată discuția)
Amortizare chiosc luat in chirie LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am preluat de curand contabilitatea la o firma si am o problema: in anul 2008 a fost luat in chirie un chiosc, a fost bagat pe contul 2133 cu ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie lucrari doinacarabet doinacarabet In ce conditii se prelungeste garantia de buna executie in cazul unui contract de lucrari? Daca in timpul derularii contractului intervine un act aditional ... (vezi toată discuția)