avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces, daune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces, daune

buna ziua ,am avut un proces cu un vecin in anul 1994 din care a rezultat ca acel vecin la recurs sa imi plateasca o suma e bani,eu de buna credinta nu i-am cerut acei bani ci am lasat asa bucurinduma ca am terminat procesul cu el si am avut castig de cauza ,acum dupa ani de zile el vecinul tot nu se linisteste pot sa ii cer acele daune din procesul avut in anul 1994 ca sa il linistesc ,ca probabil el a uitat si de aceea se leaga in continuare de noi
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:27, 27 Iunie 2013
De putut puteti sa ii cereti banii dar daca refuza sa va plateasca nu veti avea ce sa ii faceti.

S-a prescris dreptul dvs. la acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna asigurãtor in anul 2012, respectivul ma loveste pe rosu si contesta adicxu adicxu La judecatoria de la mine din oras am pierdut pentru ca nu exista filmarea si au fost numai declaratile conducatorilor ,plus ca el a avut 2 martori in ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ angelyca angelyca in 2003 am scos o autorizatie de constructie si acum m-i s-a anulat pe motiv ca nu am avut avizul sanepidului dar nu am stiut ca trebuie deoarece nu mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi osipov43 osipov43 Am o firma,in 2008 am avut un contract de imprumut cu o persoana fizica, banii i-am primit prin cont bancar a firmei.Considerand ca suntem de buna credinta, am ... (vezi toată discuția)